Об'ємні літери: переваги використання

Об'ємні літери: переваги використання

Серед практично безмежного вибору опцій зовнішньої реклами 7 з 10 не обмежених в бюджеті рекламодавців зупиняться на 3D літерах. Чому? У чому переваги об'ємних літер? Однозначно в їх об'ємності. Якщо звернутися до суті реклами - виділити, то тривимірні літери виділяють БУКВАЛЬНО - вони виступають з площини, підносяться і випирають, причому з різних сторін. Завдяки цьому вони ефективніше інших виділяють бізнес в загальній масі інших. Про це та інші профіти 3D літер - в нашій статті.

Об'ємні літери: переваги використання

Унікальність форми

Так, багато про вигоду використання об'ємних літер зрозуміло при погляді на них - тривимірна конструкція виглядає цікавіше, масштабніше, яскравіше. Схожої такої конструкції немає у інших носіїв, лайтбокс - плоский, світлова або будь-яка інша панель теж. Тобто вона унікальна, таку набагато легше побачити і запам'ятати, поставити подумки на неї "галочку".

Висока читабельність 

Завдяки тривимірності літери можна читати з різних сторін, під різним кутом, з різної відстані. Це в кінцевому підсумку - завжди збільшене охоплення аудиторії.

Посилене підсвічування

Тривимірність конструкції веде до створення ефекту глибини і відповідних тіней на бокових і передніх частинах. Це позначається на підсвічуванні - градієнт і гра світла тривимірних літер сильніше привертають увагу, посилюючи вплив вивіски на аудиторію.

Серед всіх носіїв найбільш вражаюче з контражурним підсвічуванням виглядають саме об'ємні літери. У Києві цей тип підсвічування в конфігурації з літерами - найпоширеніша вивіска.

Гнучкість дизайну

Можливості вибору матеріалів в сегменті безмежні. В Україні об'ємні букви виготовляють з будь-якого матеріалу, починаючи зі сталі і закінчуючи деревом. Причому це стосується не тільки матеріалів для каркаса літер, але і матеріалів для основи, якщо вона є. Більше того для створення акцентів в написі можна комбінувати матеріали - зробити одну сталеву літеру срібного кольору в середині напису з пластикових чорних літер. Таку літеру можна зробити більшим розміром, курсивом, а інші - ні. Це один із способів пожвавити вивіску. Таких компоновок немає в цілісному лайтбоксі, наприклад.

 Термін експлуатації

Переваги об'ємних літер, виготовлених на базі алюмінієвих профілів ALS, полягає в збільшеному ресурсі конструкції - у профілів високоміцне лакофарбове покриття із захисним шаром, що збільшує термін експлуатації конструкції до 10 років. Крім цього літера з ALS показує високий показник ремонтоспроможності. Більш того коли виходить з ладу одна літера, немає необхідності розбиратися з іншими.

Універсальність монтажу

Літери можна кріпити як на основу, так і відразу до стіни. А ще вони можуть бути як фасадною, так і інтер'єрною вивіскою, і навіть даховою установкою.