Літери для інтер'єру

Літери для інтер'єру

Ми вже говорили, що об'ємні літери формують топ пропозицій вивісок. Зараз ми хочемо додати, що не тільки зовнішніх фасадних вивісок - літери всередині приміщень можуть виконувати з десяток функцій. У Києві літери для інтер'єру нерідко вішають як елемент декору простору. Давайте докладніше поговоримо про це і про те, якими мають бути ідеальні літери для інтер'єру.

Якщо не вивіска: як можна використовувати об'ємні літери всередині приміщень

Зонування

Уявімо коворкінг-плейс або інше приміщення оупен-спейс формату. Щоб візуально зонувати їх простір, можна встановити півметрову стійку з об'ємними літерами, можна просто закріпити літери на стінах. Написи дозволять визначити функціонал тієї чи іншої зони.

Акцент

У кафе, офісі або шоурумі добре працюють корнери або спеціальні майданчики для відпочинку, роботи або зустрічей/переговорів. Зробити акцент на цих місцях можна за допомогою об'ємних літер на стіні. Трендові лого або НЕнудне кліше в написі підвищать привабливість цих місць, зроблять їх приводом для поширення в соціальних мережах.

У салонах естетичної медицини, масажу або велнеса літери можна наділити тематичним акцентом - слова "spa", "beauty" або "yoga" зазвичай ефектно задають тон.

Емоційне забарвлення

В Україні об'ємні літери часто використовують в інтер'єрах фотостудій і навіть житлових приміщень. Слова "Family", "Love", "Happiness" в оформленні можуть служити емоційними якорями затишку і комфорту.

Нерідко ми робимо літери для інтер'єру на замовлення для оформлення дитячих кімнат. Самовираження, демонстрація почуттів, трендів і інтересів, яскраві заяви і маніфести в написах - це те, що люблять сучасні підлітки. Дитячі кімнати місць громадського харчування також використовують об'ємні літери в декорі.

Топові варіації об'ємних літер для інтер'єрів

Дерево

Як не крути, дерево міцно асоціюється з натуральністю і подобається майже всім. Особливо людям, чий бізнес безпосередньо чи опосередковано пов'язаний з еко, органікою або стійким розвитком (етичне ставлення до природних ресурсів, переробка і багаторазове використання).

Якщо стиль інтер'єру дозволяє, дерев'яні літери - це перше, на що варто звернути свою увагу. Вони як ніщо інше пожвавлять інтер'єр, вдихнуть життя і обов'язково розташують до себе (тобто до бренду). До того ж, вони будуть самодостатніми, їх не обов'язково потрібно підсвічувати або кріпити на основу. Дерево классно виглядає в мінімалістичному форматі - відразу на стіні, без модерних кріплень та бекстейджів.

Метал

Металеві конструкції міцно асоціюються зі статусом, високим рейтингом та ім'ям. Вони виглядають стримано, але не без заявки на вишуканість. Ідеально вписуються в інтер'єр бізнес-центрів і офісних просторів.

Металом може бути оцинкований лист, алюміній, нержавіюча сталь або латунь. Самі по собі ці матеріали виглядають добре після полірування або патинування, хоча обклеїти або пофарбувати їх також можна.

Що стосується підсвічування, то його застосування залежить від цілей. Десь половина замовлень таких літер виключає підсвічування, однак не варто забувати, що світло - це дуже робочий акцент, що забезпечує увагу.

Пластик

Пластикові об'ємні літери - це зазвичай композиція з акрилової передньої частини і задньої з полівінілхлориду. Боки можуть бути також пластикові або металеві з готових алюмінієвих профілів, призначених для верстатного або ручного згинання.

Пластик хороший ціною і світлопропускною здатністю, а також гнучкістю в плані варіанту підсвічування - можна підсвітити фронтальну частину, а можна і фронтальну, і бокові.