Логотип з підсвічуванням

Логотип з підсвічуванням

Як би не набирали обертів несвітові металеві інтер'єрні вивіски логотип на стіну з підсвічуванням все ще займає перші позиції. Все тому що підсвічування - це потужний інструмент залучення аудиторії. Світло викликає неусвідомлену реакцію нашої психіки, є стимулом уваги - ми волею не волею абсолютно завжди фіксуємо увагу на світловому об'єкті. Тому виготовлення логотипів з підсвічуванням - це топовий напрямок будь-якої виробничої компанії в Києві.

Інтер'єрні вивіски з підсвічуванням нічим не відрізняються від зовнішніх в контексті інтеграції світлових елементів. Роль джерела як і раніше можуть грати люмінесцентні лампи, світлодіоди або неон. Вибір між ними як і раніше визначають цілі і бюджет, але в 90% випадках - це світлодіодні модулі. Світлодіоди забезпечують широкий спектр "температурних" відтінків світла, гарні кути розсіювання, низькі витрати енергії і довгий ресурс.

Залежно від конструкції вивіски на замовлення виробляють з:

  • фронтальним підсвічуванням - коли підсвічують передню сторону елемента. Його задню сторону в цих випадках найчастіше роблять з непрозорого матеріалу. Це найбільш ходовий тип підсвічування в лайтбоксах і об'ємних буквах.
  • контражурним підсвічуванням - коли підсвічують задню сторону елементів по периметру. Передню і бічні сторони роблять з матеріалів, які не пропускають світло. Це один з найбільш популярних типів підсвічування.
  • торцевим підсвічуванням - коли підсвічуються найдовші сторони елемента зсередини. Цей тип підсвічування характерний для тонких світлових панелей, наприклад, акрилайтів, які також можуть виконувати роль інтер'єрного лого.
  • комбінованим підсвічування - коли підсвічують і передню і задню сторони, а також можуть підключити контурне або зовнішнє підсвічування.

У ТОП-3 світлових вивісок для інтер'єру входять:

  • металокомпозитний логотип з підсвічуванням на проріз - в панелі з листового алюмінію вирізаються літери, під них із внутрішньої сторони підкладають лист акрилу, за рахунок якого і здійснюється підсвічування. Є ще варіант, коли у вирізані отвори встановлюють окремо виготовлені з акрилу цільні літери. Їх кріплять так, щоб вони виступали з композитної панелі. Конструктивно обидва варіанти - це лайтбокси, і самі трендові варіанти інтер'єрної вивіски, улюблені серед тих, хто любить суперстильно, але стримано.
  • об'ємні букви - максимально універсальний носій, який підходить абсолютно будь-якому приміщенню, незалежно від профілю компанії.
  • світловий короб - проста класика жанру, найбільш доступний, гнучкий в контексті підбору матеріалів і застосування варіант.

Потрібно додати, що перший варіант може бути адаптований під ще одну популярну внутрішню вивіску - комбінацію композитної панелі і світлових літер як незалежної окремої вивіски. З точки зору конструкції це об'ємні літери, які закріплюють на підкладці з металокомпозиту.