Логотип в офіс

Логотип в офіс

Логотип в офіс на перший погляд не потрібен. Але це доки не розібратися, якої компанії цей офіс, і чи працюють в ньому з клієнтами. Якщо це не офіс приватної студії інтернет-маркетингу, куди ходить програміст і пара контекстологів, а скажімо, відкритий офіс мобільн ого зв'язку, виробника косметики або рекламного агентства, то йому безумовно потрібен інтер'єрний лого. 60% всіх людей краще сприймають інформацію саме візуально, і нерозумно цим не користуватися. Виготовлення логотипів для офісів - це необхідний крок в комунікації з клієнтом.

Двійко порад перед тим, як ви будете шукати інтер'єрні вивіски в Києві

Всі ми пам'ятаємо, що зустрічають по одягу, а вивіска в холі - той самий одяг компанії. Це перша причина, по якій потрібно проектувати логотип в офіс на замовлення тоді, коли замовляєте підлогу і обробку стін. Його дизайн повинен поєднуватися із загальним дизайном приміщення - за формою, фактурою, кольором і навіть розмірам.

Вибір матеріалів для фінішу приміщення і оформлення інтер'єру дасть також вектор у підборі матеріалів для вивіски. Погодьтеся, пластикові букви можуть не дуже органічно виглядати на стіні з обробкою натуральним каменем або деревом. І навпаки, дерев'яна вивіска може здаватися оффтопом в футуристичному або классичному індустріальному інтер'єрі.

Не на самому останньому місці стоїть розташування вивіски, яке також краще продумувати на етапі розробки дизайну приміщення. Це не стілець, її НЕ пересунеш за настроєм, тому потрібно обрати максимально резонуюче з вашим внутрішнім світом місце.

5 найпопулярніших варіантів логотипів в офіс

Букви без підсвічування

Так, вивіска, яка не світеться - це звичайна історія для офісів в стриманому стилі, компанії яких не люблять динаміку в комунікації з клієнтом. Варіант також відмінно підходить організаціям, що працюють з клієнтами part-time (переважно до обіду).

В топі таких вивісок - букви з нержавіючої сталі, металу або латуні. Їх, як правило, роблять напівоб'ємними і закріплюють на основі з кольорового або прозорого акрилу. "Заводський" колір цих матеріалів виглядає досить презентабельно, особливо, якщо добре попрацювати шліфувальною машиною. При цьому, їх можна забарвити або обклеїти плівкою, зробити вакуумне напилення синьою, чорною або будь-якою іншою фарбою.

Букви з підсвічуванням

Найчастіше це об'ємні букви з акрилу. У них досить масивний вигляд, тому за формами така вивіска активніше кидається в очі, ніж попередній варіант. Трендовим типом підсвічування для таких букв вважається контражур - коли джерело створює ореол світла навколо символів, і вони немов парять. Таке підсвічування виглядає стильно і може використовуватися як інструмент прикраси інтер'єру.

Найпоширенішим комбо в цьому випадку є білий акрил і біле холодне або тепле підсвічування.

Кольоровий акрил з підсвічуванням - візуально це завжди більш грубіший масивний варіант, і він також підходить багатьом офісам.

Лайтбокс з композитів

Серед лайтбоксів цей - найпопулярніший, незважаючи на те, що основна його частина позбавлена ​​підсвічування.

Коробом виступає “глухий” лист алюмінієвого композиту, в який інтегрують букви - врізають, інкрустують або накладають. Завдяки прозорій акриловій підкладці, літери пропускають світло і делікатно підсвічуються. Часто і сам короб підсвічують контражуром з тильної сторони.

Цей тип вивіски виграшно відрізняється від класичного лайтбоксу більш лаконічним, але не менш вражаючим зовнішнім виглядом.

Класичний лайтбокс

Повністю підсвічений короб і далі стоїть в 5-ці найпопулярніших інтер'єрних вивісок завдяки своїй яскравості. Це яскравий, масивний, завжди помітний акцент в офісі компаній, задіяних в індустрії розваг, відпочинку, туризму, маркетингу або торгівлі.

Дуже часто світловий короб використовується тоді, коли логотип або товарний знак мають нестандартну фігурну форму.

Акрилові таблички

Коли є завдання не перевантажувати простір невеликого офісу, табличка добре працює в якості вивіски. Акрилова підкладка і акрилові літери, в тому числі об'ємні - вельми витончений акуратний варіант. У цьому випадку часто обирають контрастуючі варіанти - прозора підкладка і кольорові літери.

Така вивіска не привертає до себе левову частку уваги, однак служить таким собі якорем у просторі. Поставити на ній акцент дозволяє підсвічування.