Вивіска для дитячого садка

Вивіска для дитячого садка

Виготовлення вивісок для дитячих садків в Україні не завжди включає рекламну складову. Якщо пройтися і перевірити вивіски дитячих садків в Києві, можна зрозуміти, що велика частина являє собою ніщо інше як табличку. Зокрема це стосується державних садів, часто на їх фасадах і дахах немає ніяких рекламних конструкцій, крім плоскої таблички з найменуванням та номером. Ви сотню разів бачили такі біля входів до муніципальних організацій. Виглядають дуже стримано, скромно, але вирішують своє завдання та являються різновидом вивіски для дитячого садка в тому числі. 

Таблички як вивіски

Так ось, таблички - поширена історія на фасадах державних дошкільних освітніх установ. Прості, плоскі, негабаритні, вони виконують інформаційну і навігаційну функцію, і не вимагають ніяких дозволів на розміщення у вхідній групі. На них найчастіше розміщують повне найменування та номер садка.

Такі фасадні вивіски в основному виготовляють з:

  • полістиролу - полімерний листовий матеріал з високою стійкістю до ударів, може бути альтернативою пластику (в білому кольорі) і акрилу (прозорий). Представлений в широкій гамі кольорів.
  • пластику - листовий ПВХ, всім відомий як один з найдоступніших матеріалів широкого застосування з досить високою стійкістю до механічних пошкоджень та вологи. Як і полістирол прекрасно піддається будь-яким видам обробки (різання, формування, склейка, зварювання).
  • акрилового пластику - синтетичне "скло", іменоване в народі оргсклом. Має підвищену в порівнянні з пластиком зносостійкість і довговічність, а також воно пропускає світло рівно як звичайне скло. Як і всі пластики, легко піддається обробці і обклеюванню.
  • нержавіючої сталі - листовий матеріал, який в базовому своєму вигляді може служити основним матеріалом будь-якого рекламного носія. Тонкі металеві листи легко піддаються шліфовці, поліровці, створенню фактури, лазерній обробці та покриттю нітрид титаном.
  • латуні - пластичний матеріал з благородним дзеркальним відблиском, який легко можна вигравіювати, залити емаллю або патинувати (зістарити). Як правило, покривається лаком для захисту від атмосферних явищ.
  • композиту - група матеріалів, що нагадують за своєю структурою сендвіч, в яких матеріали склеюються між собою шарами. Для вивісок і табличок найчастіше використовують алюмінієві композитні панелі.

З якого матеріалу робиться вивіска для дитячого садка найчастіше?

З ударостійкого полістиролу товщиною 3-4 мм, який не боїться ні морозів, ні спеки, ні вологи. Він чудово формується, забарвлюється і склеюється, має високу адгезію з вінілом. І найголовніше - він дешевий.

Найбільшою популярністю користується полістирол, виконаний в дзеркальному золотистому і сріблястому, червоному і синьому кольорі.

Як щодо можливості замовити вивіску для дитячого садка, яка буде нести в собі іміджеву складову?

Звичайно, вона є, і дуже широко представлена, практично не обмежена варіантами виконання, як і всі інші зовнішні рекламні вивіски. Об'ємні вивіски поширені в сегменті приватних дошкільних освітніх установ.

Приватні садки, ігрові та освітні простори нерідко прикрашають вивіски в форматах лайтбоксів, літер та інших носіїв. Як правило, вони відрізняються:

  • яскравими колірними рішеннями
  • фігурним виконанням
  • дизайнерськими рішеннями типу виступаючих 3D елементів.

Вони несуть в собі не тільки назву, а й бренд, корпоративну філософію і впізнаваність, вилучають доброзичливість.

Про варіанти їх виконання дуже багато написано в наших попередніх статтях. У цьому контексті вивіски для дитячих садків нічим не відрізняються від вивісок для будь-яких інших бізнесів.