Що таке Фреймлайт?

Що таке Фреймлайт?

Зараз буде короткий гід по фреймлайтам і принципам їх роботи.

Фреймлайт - що це таке?

У маркетинговому світі це ще один інструмент просування продукту або послуги.

Стильний, трендовий, нестандартний рекламний носій. З точки зору функції він мультизадачний - як продає, так і створює імідж завдяки своїй високій естетичності.

Його сильна сторона - в тонкості. У прямому сенсі - товщина від 3,5 до 5 см, і в переносному - завдяки легкості практично невагома конструкція візуально не створює ефект перевантаженості інформацією, що дуже важливо в час суцільної перевантаженості інформацією. Це ненав'язливий формат комунікації з клієнтами.

Як виглядає фреймлайт?

Загалом, фреймлайт - це дуже тонка панель з постером всередині, яка підсвічується по периметру.

Якби ми відповідали на це питання як професіонали, ми б обов'язково сказали, що така панель оснащена рамкою з алюмінієвої профільної клік-системи, тому що "фрейм" (англ. Frame), власне, і перекладається як "рамка". Однак сьогодні серед пересічних покупців поняття фреймлайту втратило кордони - люди називають ними будь-які сучасні світлові панелі. Тобто акрілайти та крісталайти теж називають фреймлайтами. Приймаємо це (куди ж дітися), але пам'ятаємо, що технічно - це панелі САМЕ з рамами.

Алюмінієві профілі можуть бути різної модифікації і ширини - від 9 до 60 мм. Чим ширше профіль, тим вище можливість використовувати панель на вулиці і зробити її у широкоформатному розмірі (наприклад, 2х3 м).

Якщо відкрити стулки профілю, всередині фреймлайт в більшості випадків виглядає так:

  • передній тонкий захисний полімерний екран (опціонально), під яким ↓
  • надруковане зображення, постер, під яким ↓
  • акрилове скло з матричним малюнком. Це спеціально вигравіруваний або надрукований малюнок з точок для розсіювання світла - ключовий принцип роботи фреймлайтів
  • підсвічування зі світлодіодів, вмонтоване по довгих краях акрилу
  • біла пвх-панель як задній екран (в односторонніх панелях).

Захисний екран може кріпитися і через магніти. Це панелі з системою magnetic - з вузьким алюмінієвим профілем без стулок по периметру. Імітація передньої частини рамки наноситься методом друку безпосередньо на передній захисний екран. Варіант виправдовує себе в умовах використання панелі зовні приміщення, але тільки не на сонячній стороні. У комплекти серії magnetic входять спеціальні присоски для можливості подальшого зняття екрану і заміни постера. Встановивши присоску в верхньому або нижньому кутку і потягнувши за неї, можна легко зняти захисний екран.

Так, з тим, що таке фреймлайт, ми розібралися. Тепер пару слів про те, як працюють фреймлайти.

Фреймлайт відносять до quick change систем. Профіль легко відкрити через його стулки, підняти захисний екран і поміняти постер, закрити стулки знову. Тобто єдиний необхідний інфоносій - це надруковане зображення. Надрукуйте інше, вставте його, і контент зміниться. Ще ніколи рекламний меседж не змінювався ТАК швидко. Завдяки цьому і тонким габаритам він набагато універсальніший у використанні в порівнянні з іншими конструкціями. Добре працює в певних зовнішніх умовах, в інтер'єрній рекламі, незамінний в організації маркетингових заходів та івентів абсолютно різних форматів.

Сьогодні це найпопулярніший і доступний варіант світлової панелі.